7 מהעיצובים השנואים ביותר בכל הזמנים

מְחַבֵּר: John Stephens
תאריך הבריאה: 21 יָנוּאָר 2021
תאריך עדכון: 17 מאי 2024
Anonim
7 מהעיצובים השנואים ביותר בכל הזמנים - יְצִירָתִי
7 מהעיצובים השנואים ביותר בכל הזמנים - יְצִירָתִי

תוֹכֶן

עיצוב מחדש יכול להיות עסק מסוכן. בין אם אתה מתמודד עם לוגו מוכר, אתר פופולרי או דמות ידועה, אם אתה מתעסק עם ה- DNA של עיצוב שאנשים מכירים ואוהבים אז אתה מסתכן בתגובת נגד - על אחת כמה וכמה אלה ימים בהם אנשים יכולים לקחת ישר לאינטרנט כדי להודיע ​​על מורת רוחם.

הרבה זמן זה פשוט עניין של אנשים שחוששים משינויים, וגם אם אתה נותן למותג עייף עדכון נחוץ עדיין יהיו אנשים ששונאים את המראה החדש. לפעמים, עם זאת, תראה חברה שמציגה לוגו או מיתוג חדש מבלבל ולא רצוי ששואב מבול של זעם ראוי (או לפחות זה נראה ראוי באותה תקופה). הנה, אם כן, שבעה מהתכנונים המחודשים ביותר של הזעם בשנים האחרונות; קח גלולת צמרמורת לפני שאתה קורא הלאה, או קרא את המדריך שלנו לעיצוב לוגו כדי לראות כיצד להימנע מכעס של הקהל שלך.

  • 5 עיצובי לוגו שהבינו את זה נכון

01. טוויטר


בואו נתחיל עם העיצוב המחודש הגדול שעדיין מעורר הרבה זעם. תכנון מחודש גדול של אפליקציה או אתר פופולרי תמיד עלול לגרום לרתיעה, אך ההשקה האחרונה של טוויטר לאתר החדש שלה הכעיסה את המשתמשים בהמוניהם. ולא קשה להבין מדוע; זה הביא את כל מה שאתה שונא בגרסת האפליקציה - כמו ניסיון שוב ושוב להראות לך את 'הציוצים המובילים' ולא רשימה כרונולוגית, אפשרות סימניות לא רצויה ופריסה מבולבלת - לשולחן העבודה.

מנקודת המבט של טוויטר זה הגיוני, כיוון שהפלטפורמה היא כיום אפליקציית רשת מתקדמת שעובדת בכל דבר, כלומר היא לא צריכה לשמור על ערימה של גרסאות שונות. אולם עבור כולנו, זה עדיין כאב לשימוש; אנחנו מחכים שתסמונת שטוקהולם תתחיל.

02. פער

בריחת הלוגו האסוןית של גאפ משנת 2010 היא דוגמה לספר לימוד כיצד לא לעשות עיצוב מחדש. לתפור את הלוגו בן ה -24 שלו - יצירה מאופקת של טקסט סריפי גבוה ופיח על רקע כחול כהה רגוע - והחלפתו בשילוב של הלווטיקה ושיפוע לא הייתה, בדיעבד, לעולם לא תרד טוב עם לקוחותיה. . זה בלט יותר מדי, ואף אחד לא קונה בגאפ מגאפ כי הוא רוצה להתבלט. לאחר גל גאות של תלונות הלוגו החדש הוסר בתוך שבוע.


כשמסתכלים על זה תשע שנים ואילך, זה לא נראה רע מדי; יש כל כך הרבה סמלי לוגו מינימליים בימינו שקשה לגייס ממש זלזול אמיתי כרגע בגלל המאמץ של גאפ. אולי זה פשוט הקדים את זמנו?

03. Airbnb

בניגוד להרפתקת הלוגו האומללה של גאפ, בואו ונבקר מחדש בעיצוב המחודש של Airbnb משנת 2014. כמו בגאפ, הלוגו של בלו של Airbnb לא גרר סוף לביקורת כשהוא הוצג; יצירה מושגית גבוהה של DesignStudio, היא תוארה כ"ביטוי למה שמשמעותה באמת להיות שייך לכל מקום ", ונועדה לעורר מחשבות על חיבוק, מפה ולב.

עם זאת, כל האחרים חשבו שזה נראה יותר כמו איברי מין נשיים, ולא רק זה, הוא דומה מאוד לסמלים ישנים אחרים. עם צורה פשוטה, אם כי, ודאי שיש דמיון למספר עיצובים אחרים; היו הרבה מקרים לאורך שנים של חברה שקיבלה צורה מינימלית ללוגו ששימש בעבר במקומות אחרים. בעוד Airbnb נאלצה לסבול המון ביקורת ולגלוג ראשוני, בניגוד לגאפ היא החזיקה את שלה, ועכשיו הלוגו התיישב יפה.


04. BP

המיתוג מחדש שנוי במחלוקת של BP בשנת 2000, בראשות לנדור אסוציאציות, הצליח לעורר זעם בשתי חזיתות. גורם הכותרת היה העלות הסטרטוספרית שלה: 4.6 מיליון ליש"ט עבור הלוגו, ועלות מיתוג מחודשת של 136 מיליון ליש"ט. זה המון כסף, אבל כשאתה שם את זה בפרספקטיבה וגורם בעסקי הפצת המיתוג מחדש על פני חברה גלובלית, זה לא ממש כל כך מעיק.

הטעות האמיתית, לעומת זאת, היא הלוגו בסגנון חמניות עצמו. נועד לקדם את ההשקעה של BP באנרגיה אלטרנטיבית, הוא אמור היה אז כניסיון 'לטהר' את המוניטין הסביבתי-לא ידידותי של BP. כיום, כאשר שינויי האקלים הם נושא גדול מתמיד וב.פ עדיין השקיעה רבות בעסקי הדלקים המאובנים, היא מרגישה קלילה ואף מעליבה.

05. אמריקן איירליינס

מה עושים אם יש לך לוגו חברה שהוא ללא ספק קלאסי, שנוצר על ידי אחד השמות הגדולים ביותר בעיצוב אי פעם? ברור שתאחז בזה; כלומר, אלא אם כן אתה אמריקן איירליינס.

בשנת 2013 היא נפטרה מהלוגו הנועז והאיקוני שלה, שתוכנן על ידי מאסימו וינילי, והחליפה אותו במאמץ אלכסוני תפל של FutureBrand. הלוגו הישן היה יצירה נאה וסימטרית, ובו נשר רוחבי מסוגנן בין התאומים A; החדש יותר דומה לזנב זנב מקושט המעוטר במקור מינימליסטי.

איש לא אהב את זה, ואפילו וינילי עצמו הרגיש צורך לשקול: "אין לזה שום תחושה של קביעות", אמר לבלומברג ביזנס וויק. "לא היה צורך לשנות. כל חברת תעופה אחרת שינתה את הלוגו שלה פעמים רבות, וכל פעם הייתה גרועה מזו הקודמת."

06. לידס יונייטד

דבר חשוב לזכור כשניגשים לעיצוב מחדש גדול הוא נאמנות קהל המותג שלך. אם יש לך הרבה עוקבים מחויבים שנמצאים איתך זמן רב, סביר להניח שהם לא יגיבו טוב לשינוי עצום. והם לא באים הרבה יותר מחויבים מאוהדי כדורגל.

אז אתה צריך לתהות מה לידס יונייטד חשבה כשהכריזה בגאווה על סמל מועדון חדש בשנת 2018. נתפסה כדרך לחגוג את אוהדי המועדון ולדברי לידס יונייטד, תוצר של שישה חודשי מחקר וייעוץ של 10,000, קרסט תיאר את 'הצדעת לידס', מחווה ששימשה את האוהדים בימי המשחק. ולמרות שהכל קשור אליהם, האוהדים לא היו מרוצים, עם עצומה להיפטר ממנו ומשכה במהירות למעלה מ -10,000 חתימות. התוצאה? פסגת 2018 כבר הוחלפה בעיצוב מסורתי יותר.

07. סוניק הקיפוד

בואו נביא את אוסף השמצה הזה לסיום עם עוד אימת עיצוב גדולה מהשנה. סוניק הקיפוד הוא אחת הדמויות המזוהות באופן מיידי ביותר במשחקי וידיאו, ובעוד שהמראה שלו הותאם מספר פעמים לאורך השנים, שום דבר לא יכול היה להכין אנשים למה שהופיע בטריילר לסרט סוניק בשידור חי.

נעלמה הדמות המצוירת החביבה, שהוחלפה במפלצת CG היישר מהעמק המוזר, כימרה מעוררת סיוט מלאה עם שיני אדם. התגובה החוזרת הייתה מהירה ואכזרית, ותגובתו של פרמאונט הייתה מהירה במידה מספקת; בתוך שעות לאחר צאת הטריילר, במאי הסרט היה בטוויטר והבטיח לחזור אל לוח השרטוט ולהתחיל מחדש.

פופולרי היום
צור לוגו עם Affinity Designer
קרא עוד

צור לוגו עם Affinity Designer

Affinity De igner היא אפליקציית עיצוב ואיור חדשה ורעננה שפרצה למקום בשנה שעברה וזכתה מיד בבחירת העורכים, לפני שהפכה לסגנית התחרות על האפליקציה הטובה ביותר לשנת 2014. אתמול הכריזה סריף על כמה מהמאפייני...
עיצוב גופנים: 17 טיפים מובילים ליצירת גופן משלך
קרא עוד

עיצוב גופנים: 17 טיפים מובילים ליצירת גופן משלך

עיצוב גופנים נכתב בהרחבה אך מאיפה מתחילים אם ברצונך ליצור גופן משלך? מעצבים ומאיירים חדשים בתחום, יצטרכו להבין את הצעדים המעשיים הראשונים, את התוכנה הנפוצה ואת השיקולים המוקדמים בכדי להביא אתכם לדרך.כ...
תיאטרון שוליים מקבל טריילר בסגנון הוליוודי
קרא עוד

תיאטרון שוליים מקבל טריילר בסגנון הוליוודי

הימים חלפו שחברת התיאטרון המקומית שלך הגבילה את פעילויות הקידום שלה לכמה עלוני צילום על גבי לוח המודעות של הכנסייה. הטריילר הזה של חברת תיאטרון לזרוס שבדרום מזרח לונדון מציג אפקטים בסגנון קולנוע וערכי...