תוכנת מגזין דיגיטלי: 10 הכלים המובילים

מְחַבֵּר: John Stephens
תאריך הבריאה: 28 יָנוּאָר 2021
תאריך עדכון: 19 מאי 2024
Anonim
שיווק דיגיטלי - הדרכה מהו שיווק דיגיטלי 😍 ומה היתרונות של השיווק הדיגיטלי לעסקים
וִידֵאוֹ: שיווק דיגיטלי - הדרכה מהו שיווק דיגיטלי 😍 ומה היתרונות של השיווק הדיגיטלי לעסקים

תוֹכֶן

תן לי לנחש. יש לך צוות עצום של מעצבים ומפתחים מיומנים מאוד המשתמשים בתקציב הבלתי מוגבל שלך כדי לפרסם את התוכן היפה והכתוב שלך באופן קבוע לכל סוג של מכשיר. לאחר מכן כל מכשיר נבדק על מנת לוודא שמדובר בחוויה אינטואיטיבית וקריאה עבור לקוחותיך הנאמנים. הממ ... כנראה שלא המציאות עבור רובנו.

החדשות הגדולות הן שהמנויים הדיגיטליים הולכים וגדלים ואנשים קונים מכשירים כדי לקרוא עוד תכנים. זו תקופה מרגשת לפרסומים דיגיטליים, ושווקים כמו דוכן העיתונים של אפל עוזרים לצרכנים למצוא יותר ממה שהם אוהבים ולהירשם כמנוי בקלות.
אבל הנה הבעיה: גרסאות מכשירים, יכולות חומרה, מערכות הפעלה, מפרט זיכרון וכל השאר משתנים מדי יום. כך גם כמות התוכן שאנשים קוראים ומתקשרים איתם. בעלי אתרים צריכים להיות מסוגלים להגיע לקהל רחב ככל שהם יכולים תוך שמירה על זרימת עבודה ותקציב שפויה. איך זה אפשרי?

תוכנה חדשה

כלים חדשים גם לבעלי אתרים, מנהלי תוכן ומפרסמים הולכים וגדלים. להלן תמצאו ביקורות על 10 שיטות להבאת התוכן לקהל רחב יותר. צירפתי יתרונות וחסרונות לכל כלי וכן אתרי דוגמה כדי שתוכל לראות את התוצאה הסופית שלהם בפעולה. חלקם דורשים מפתח מנוסה בעוד שאחרים הם יותר plug-n-play. לא משנה מה התרחיש שלכם, בהחלט יש שם משהו שיענה על הצרכים שלכם ויבנה את הקהל שלכם.


כל מה שאזכר להלן יכול לעזור ליצור תוכן שעובד ביותר ממקום אחד. באופן ספציפי לא כללתי מוצרים שיוצרים רק מסמכי PDF או רק יישומי Flash או מפרסמים רק באייפד, למשל.

01. זרמי גוגל

זרמי גוגל הם גרור ושחרר בערך כמו שהם מגיעים. פלטפורמת השירות העצמי למו"לים מאפשרת לך ליצור חלקים שונים בפרסום שלך ולהציג אותו בסימולטור לאנדרואיד, טאבלט, אייפד או אייפון. אתה יכול לייבא מאמרים מ- Google Docs, להעלות מדיה או ליצור קטעים מפיד RSS או מדף Google+. כל עוד אתה נכנס בידיעה שהמוצר הסופי ייראה דומה לאפליקציות צוברות חדשות רבות ואתה בסדר עם זה, אתה תאהב את מגזינים התוכן.

יתרונות

אם אתה מתחיל מאפס ואין לך תקציב, זה כנראה מקום מצוין להתחיל בו. הסימולטורים המובנים מספקים משוב מיידי נחמד על המראה והתחושה שאתה יוצר.

חסרונות

מצאתי את המערכת לא אינטואיטיבית. לעתים קרובות, חלקים שיצרתי עבדו בפורמטי פלט מסוימים ולא באחרים, ולעיתים היה מסובך לניפוי באגים. אם יש לך מעצב, זה עשוי לשגע אותם. אין לך שליטה רבה על הפלט, הנושא או הסטיילינג של המגזין.


דוגמא

Good משתמש בפריסת הרשת הבסיסית של גוגל קורנטס כדי לחלק את המגזין שלה לחלקים כמו 'חדשות', 'עסקים' ו'עיצוב '. החלקים עצמם דומים לפריסה בסגנון Flipboard עם תנועות החלקה לעמוד.

02. שומר עצים

Treesaver היא מסגרת JavaScript המסייעת ליצירת פריסות מדורגות בסגנון מגזין באמצעות HTML5 ו- CSS3. ניווט במגזין Treesaver הוא אינטואיטיבי והפריסות הדינמיות זורמות כך שיתאימו לכל מסך בגודל.

יתרונות

שומר עצים הוא כנראה הפורמט הטוב ביותר כאן לתוכן שקראתם ברכבת נוסעים צפופה. ההחלקה המהירה והאינטואיטיבית להחלפת דפים היא קלה בהרבה מגלילה וניסיון לשמור על מקומך. פשוט "סוויש" ותוכל לקרוא במהירות מאמרים.

מסגרת התמונה המגיבה של Treesaver מבטיחה שהמכשיר מוריד תמונה במידות מתאימות. זה מגניב מכיוון שהתמונות לא צריכות להיות זהות, מה שיכול להיות חזק מאוד עבור מפרסמים.


חסרונות

ל- Treesaver אין מערכת ניהול תוכן רשמית אחת המשויכת אליו, ולכן זה עשוי לקחת זמן רב לבנות את התוכן ביד או ליצור מערכת ליצירת תוכן מעוצב ב- Treesaver. יש תוסף עבור Expression Engine (EESaver) ואחד עבור Django (DjTreesaver), ויש גם תבניות ופלטות דוד.

דוגמא

חדשות הספורט יצרו את המהדורה הדיגיטלית שלהם עם Treesaver והיא עובדת מצוין כאפליקציית iPad כמו גם בדפדפן שולחני.

03. מסגרת בייקר

בייקר היא מסגרת אלקטרונית מסוג HTML5 לפרסום ספרים ומגזינים אינטראקטיביים המשתמשת בתקני אינטרנט פתוחים. אתה יוצר את הספר שלך כאוסף של קבצי HTML, CSS, JS ותמונות. ואז כדי ליצור אפליקציית iOS, שחרר אותם לתיקיה עם מניפסט book.json מותאם אישית ובנה באמצעות פרויקט Baker Xcode. המקור הטוב ביותר של תכונות ובאגים נמצא בדף Github, זה ייתן לך מושג מה נתמך וממה להימנע.

יתרונות

יש כבר כמה ספרים ומגזינים שנוצרו על ידי האופה ב- App Store, כך שהמסגרת עובדת עבור אנשים רבים.

התמיכה בדוכן העיתונים של אפל מובנית בגירסה האחרונה של בייקר, כך שהתוכן שלך יכול להיות בדוכן העיתונים כברירת מחדל אם תבחר.

חסרונות

אמנם יש קבוצה לדוגמה של קבצי ספרי HTML להורדה ב- Github, אך אין הרבה הנחיות מבחינת מה שאתה יכול או צריך לעשות כדי להפיק את המרב מהפלטפורמה.

דוגמא

בייקר מנהל רשימה מעודכנת של ספרים ומגזינים שנוצרו במסגרתם. הדרך הטובה ביותר להרגיש אותם היא להוריד כמה ולהסתכל. בזמן שאתה יכול להשתמש בספר הדוגמאות שלהם ב- HTML5 כתבנית לספרי HTML5, בייקר מתמקד בספרים למכשירי iOS.

04. מכלול הלייקר

Lend Compendium בנוי על גבי The Framework Framework, אך הוא מתמקד יותר בהיבט HTML5 של פרסומים דיגיטליים לעומת Baker, שמתמקד יותר בפרסומי iOS. Laker הוא קבוצה של קבצים, הנחיות עיצוב וסגנונות להכנת פרסום ב- HTML5 שניתן להמיר גם לאפליקציית iOS. הוא מנצל דברים כמו מסגרת פחות, jQuery ו- jPlayer כדי לשפר את מרכיבי העיצוב והאינטראקציה של יצירותיו.

יתרונות

באתר לייקר יש פרטים מצוינים על התכונות והרכיבים שלו, כך שתוכלו לראות מהר מאוד אילו פריטים זמינים וכיצד להשתמש בהם.

חסרונות

על מנת לנצל את Laker בצורה הטובה ביותר, אתה צריך להיות נוח מאוד עם דברים כגון Less ו- jQuery. אם אתה מכיר אותם, אתה יכול ליצור עיצובים יפים, אך אם לא הפרסומים שלך עשויים להיות מעט מוגבלים.

דוגמא

חלון הראווה של לייקר כולל מגזינים וגם ספרים להורדה בחנות האפליקציות. אג'נדת הרכב, שנוצרה על ידי מחבר "The Laker Compendium", נותנת סקירה יפהפייה על מה שמספיקים לעשות פרסומי Laker Compendium.

05. הוצאת קינדל לכתבי עת

הוצאת Kindle עבור כתבי עת נמצאת כעת בגרסת בטא. עם זאת מערכת זו קלה לשימוש והופכת את התוכן שלך לגרסת .mobi שתוכל להציע בחינם באתר שלך או למכור דרך שוק אמזון. קוראים אלקטרוניים פופולריים רבים מסוגלים לקרוא גם את פורמט .mobi.

יתרונות

זרם ההכנסות המוכן בהחלט עוזר להקל על מכירת התוכן שלך.

חסרונות

העיצוב המותר על ידי קינדל כרגע מוגבל מעט, כך שתצטרך לנסות מספר גרסאות של התוכן שלך לפני שאתה מרוצה מהמראה והתחושה של זה.

דוגמא

מנוי קינדל חודשי לוושינגטון פוסט עולה 11.99 דולר וכולל ניסיון בחינם למשך שבועיים. הגליונות מועברים באופן אלחוטי לקינדל שלך מדי יום, והוא תומך בכל המכשירים במשפחת קינדל, למעט קורא ענן קינדל.

06. Adobe Digital Publishing Suite

בעוד ש- Adobe Digital Publishing Suite מתמקדת כיום ביצירת חוויות קריאה דיגיטליות אינטראקטיביות למכשירי טאבלט, הם מראים סימנים להתרחבות לזרימת עבודה ייצורית יותר של HTML5 ופלטפורמות למכשירים. המערכת מורכבת כיום משירותים מתארחים וטכנולוגיית צופים. הוא משמש את מפרסמים המסתמכים רבות על InDesign מכיוון שהוא חוסך זמן אינטגרציה. עם זאת, לאחרונה הם הודיעו על תוכניותיהם לשדרג את המערכת הנוכחית שלהם כדי לאפשר פריסות נוזליות באמצעות HTML5. זה ייתן למוציאים לאור את האפשרות לפרסם עבור מספר פלטפורמות כולל גדלים שונים של מכשירים ניידים.

יתרונות

מעט מאוד שינוי בתהליך העבודה עבור אנשים שמכירים את מוצרי Adobe כבר.

חסרונות

כרגע פורמטי הפלט הם טאבלט בלבד: אייפד ואנדרואיד.

דוגמא

גלריית ההוצאה לאור של אדובי כוללת מגוון פרסומים שתוכלו להוריד כעת לטאבלטים לאייפד ולאנדרואיד, כולל מדריכי טיולים ומגזינים מכל רחבי העולם.

07. וורדפרס

וורדפרס הוא ה- CMS עבור פרסומים מקוונים רבים, כגון מגזין התוכן וחדשות היומי של בנגור. וורדפרס היא דרך נחמדה לאפשר למספר מחברים להוסיף תוכן בעצמם לפרסום תוך מתן הזדמנות רבה למפרסם להתאים אישית את המראה והתחושה. חדשות היומי של Bangor בנו מערכת מעניינת מאוד המאפשרת להם גם לפרסם מ- Google Docs ל- WordPress ואז ל- Adobe InDesign למהדורה המודפסת שלהם.

יתרונות

הקהילה סביב וורדפרס גדולה, ולכן הסיכויים גדולים שהתוספים שאתה זקוק לדברים כגון חברות, תוכן מוגבל עבור אנשים שאינם מנויים ועיצוב סלולרי כבר קיימים.

חסרונות

וורדפרס הוא למעשה מנוע בלוגים. אז אם אתם מחפשים משהו לפרסם תוכן מדי יום או שבועי, זה עשוי להתאים. עם זאת, אם אתם מחפשים תחושת פרסום ארוזה יותר, כמו מגזין חודשי עם התחלה וסיום, סביר להניח שהוא ידרוש התאמה אישית.

דוגמא

התוכן התחיל בנובמבר 2011 והוא מוקדש לאסטרטגיית תוכן, פרסום מקוון ועבודת עריכה בבית ספר חדש.

08. מגאקה

מגאקה היא מסגרת מגזין HTML שעובדת במכשירים ודפדפנים רבים. עם זאת, הפורמט שלה שונה מאוד מהרבה מערכות אחרות שנדונו במאמר זה. Magaka עובד על ידי טעינת קובץ HTML אשר טוען את מסגרת Magaka ואז שולף את נתוני המגזין ממבנה JSON. זה כולל את המטא נתונים, הכותרת, תוכן העניינים וכל מה שביניהם. למעשה, תוכל אפילו לציין מספר גרסאות של הפרסום שלך במבנה זה ולהראות את הגרסה הנכונה בהתבסס על גודל המסך, הכיוון והתכונות של המכשיר.

יתרונות

למגזין לדוגמא כמה רכיבים אינטראקטיביים ייחודיים ומעניינים כמו ציור, מה שהופך אותו למהנה לקרוא.

חסרונות

עבור מישהו שאינו מכיר או מרגיש בנוח את JSON ו- JavaScript, Magaka עשוי להרגיש מורכב מדי בהתחלה.

דוגמא

מגזין המדגם שמספק מגאקה מעניין בעיקר בגלל האינטראקטיביות שלו. אתה יכול לצייר את עצמך במגזין, למשל, לבחון אפשרויות ניווט שונות, להסתכל על פרסומות ניסיוניות ולנסות לקרוא גם בצורה אופקית וגם אנכית. זה אולי לא המגזין הכי יפה, אבל בהחלט מספק חוויה מרתקת.

09. תכנן מגזין משלך

אם נוח לך לעצב וליצור HTML, מדוע לא לנסות ליצור משלך מאפס? לפרסומים קטנים עם מומחיות הבית, HTML הוא בד גמיש. מערכות רשת כגון 960, Blueprint ומערכת רשת הזהב הן מערכות טובות המסייעות לספק מבנה בסיסי לעיצוב שלך. אין תבניות מרגש עבור אנשים מסוימים ומעורפל להחריד עבור אחרים. אבל אם אתה רוצה להיות מסוגל להשיג הרבה יצירתיות ולא אוהב את התחושה שמאגרפים אותך במסגרת, אולי עיצוב כל עמוד מאפס מתאים לך.

יתרונות

ללא הגבלות, אתה בהחלט לא מנסה לקצור את העיצוב שלך למסגרת הולמת רע.

חסרונות

חוסר המבנה יכול להיות מעט פתוח מכדי שאנשים מסוימים יוכלו להתמודד איתו.

זה עובד רק עבור צוות עם כישורי HTML ו- CSS מצוינים, וזה יכול להיות מאוד זמן רב.

דוגמא

פריי קיים בצורה כלשהי מאז 1996. כעת מדובר בסדרת ספרים בהפקה עצמאית, שכל אחד מהם התמקד בנושא סיפור סיפורים מרכזי. אתה יכול לקנות את הגיליונות שלהם באתר, להירשם כמנוי, או להציג את גרסאות ה- HTML. המאמרים הם ב- HTML פשוט וגלילים אנכית, כל אחד מהם מלווה ביצירות אמנות בהתאמה אישית.

10. פייסבוק

בחודשים האחרונים ראינו עלייה במספר המפרסמים המשתמשים בפייסבוק להפצת התוכן שלהם. הגרדיאן והוול סטריט ג'ורנל, למשל, יצרו אפליקציות פייסבוק שעובדות על ידי פרסום סיפורים לפייסבוק ומאפשרות לקוראים להגיב ולנהל אינטראקציה עם הסיפורים בפייסבוק.

יתרונות

פייסבוק מספקת קהל מוכן, כך שהפוטנציאל לגלות לקוחות וקוראים חדשים הוא גדול.

חסרונות

לאפליקציות עם הרבה חומר קריאה יש נטייה להעביר יתר על המידה ולעצבן את חברי הקוראים שעשויים להשתיק או להסתיר את הפעילות.

דוגמא

וול סטריט ג'ורנל סוציאלי מספק את המאמרים שלו בחינם דרך פייסבוק ומשתף אותם על קירות המשתמשים כברירת מחדל. לאנשים שמבלים הרבה זמן בכל יום בפייסבוק, זה נראה כמו דרך טובה לפרסם ולהפיץ חדשות וכתבות.

סיכום

מה הלאה? זו שאלה שטרם נענתה. אין תשובות ברורות לבעיות כמו גלילה מול עימוד. מחוות אינטואיטיביות והנחיות ממשק משתמש משתנות ממכשיר למכשיר. אנשים מתרגשים מתוכן אינטראקטיבי לחינוך, אך עד כמה ברור שהוא יעיל יותר או מגביר את ההבנה? עדיין יש הרבה מה לחקור ולגלות, וזאת הסיבה שזהו אזור כה מרתק כרגע. אך כדי לקרוא עוד מאנשים שחושבים הרבה על תחום זה, בדוק כמה מהסופרים והדוברים המשפיעים הבאים על פרסומים דיגיטליים וחוויות קריאה.

  • קרייג מוד
  • Khoi Vinh
  • אוליבר רייכטנשטיין
  • רוג'ר בלאק
  • מארק בולטון
  • דגלאס הבארד (מדבר מדיה חדשה)

התבונן גם באירועים השנתיים הבאים:

  • כנס TOC (כלים של שינוי) מאוריילי

מרתה רוטר היא מייסדת שותפה של Woop.ie והשיקה לאחרונה את מגזין הטכנולוגיה האירי Idea. מרתה כותבת באופן קבוע על פרסום טכנולוגי ודיגיטלי. היא מרצה על פיתוח אתרים במכללה הלאומית של אירלנד ומפעילה את OpenCoffee Dublin.

אהבתי את זה? תקרא את זה!

  • כיצד לבנות אפליקציה
  • הורד את הגופנים הטובים ביותר בחינם
  • גופני האינטרנט החינמיים הטובים ביותר עבור מעצבים
  • תבניות פלאייר שימושיות ומעוררות השראה
  • מיטב סרטי התלת מימד של שנת 2013
  • גלה מה הבא למציאות רבודה
  • הורד מרקמים בחינם: ברזולוציה גבוהה ומוכן לשימוש עכשיו
מאמרים פופולריים
10 טיפים מקצועיים ל- Photoshop CS6
לְגַלוֹת

10 טיפים מקצועיים ל- Photoshop CS6

אחד השיפורים הנחמדים ביותר בתהליך העבודה שהציגה אדובי ב- Photo hop C 6 הוא היכולת למצוא במהירות שכבות. בחלק העליון של החלונית Layer , תראה קטע חיפוש חדש עם תפריט נפתח ולחצני מצב כפול המאפשרים לך למצוא...
OFFF 2014: מהומה יצירתית בברצלונה
לְגַלוֹת

OFFF 2014: מהומה יצירתית בברצלונה

OFFF 2014: מאיפה מתחילים? דוברים ברמה עולמית, יצירות משגעות, אמנות חיה, מיצבים, סדנאות, חברים ותיקים וחדשים, מחיאות עמידה, קרם שמש, סרווזה וצונאמי של השראה שספגו 3,000 משתתפים מרחבי העולם.אם זה נשמע כ...
10 טיפים וטכניקות מובילות של MODO
לְגַלוֹת

10 טיפים וטכניקות מובילות של MODO

עם המהדורה האחרונה של MODO 10.1, The Foundry מתחילים לשכלל את MODO באמת לאחד מיישומי הבכורה של דוגמנות ויצירת תוכן. בין אם אתם עובדים בעיצוב, VFX או משחקים, MODO מגיעה עם מגוון עצום של אפשרויות שיעזרו...